Heropening
4 juli 2018
Show all

Brand

BRAND

26 juni, die datum zal ons altijd bijblijven..

Heel vroeg in de ochtend is er een grote brand uitgebroken die bijna heel De clou in de as heeft gelegd. Een ramp, niet alleen voor ons maar ook voor de bewoners van de appartementen achteraan ons complex. “Gelukkig” is er enkel materiële schade en zijn er geen gewonden gevallen. De brand was verwoestend. De bewoners van de appartementen zijn alles kwijt en ook heel ons hoofdgebouw is in rook opgegaan.

We zijn nog aan het bekomen van de schok, dat kan je je wel voorstellen.

Graag willen we iedereen bedanken voor de ontelbare attente berichten. Die steun doet enorm deugd.
We vinden het ook ontzettend belangrijk iedereen gerust te stelen. We lazen in de media dat De Clou helemaal verwoest is. Daardoor zijn er mensen die vragen hebben i.v.m. voorschotten, een cadeaubon of een gemaakte reservatie. Dat is begrijpelijk. Daarom willen we toch even zeggen dat De Clou NIET van de kaart is geveegd.

Het bijgebouw waar zich een aantal vip units bevinden is gelukkig onbeschadigd gebleven. We gaan daar eerstdaags opnieuw opstarten. We willen iedereen dan ook gerust stellen dat cadeaubonnen geldig blijven, reservaties kunnen doorgaan etc.

Het zal niet gemakkelijk zijn, maar met jullie steun slaan we er ons wel door.

Hopelijk kunnen we 1 van de volgende dagen je melden dat we opnieuw open zijn (in afgeslankte vorm weliswaar)
We houden iedereen graag op de hoogte via Facebookpagina: www.facebook.com/DeClou .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *